NEW YEAR'S EVE MAKEUP LOOK & RANDOM l LOOKS

Obećavam da je ovo poslednji post za 2017. godinu! Odlučila sam da sa vama podelim par novogodišnjih fotografija, prvo ovu na kojoj mi se mnooogo sviđa kako sam ispala! Mislim da ću i sutra na kanal postaviti video kako sam se spremila i našminkala za doček Nove godine, tako da je i ovo mali uvod za one koje zanima.

Mafini sa novogodišnjom dekoracijom koje je devojka donela mom mlađem bratu, ali ja sam ih krišom uzela kako bih napravila ovu divnu fotografiju, haha, vredelo je! A tu su i moje omiljene novogodišnje lampe i ukras!

Jedna fotografija sa dečkom! Uvek mi bude krivo što nemamo više zajedničkih slika, pa sam za večeras pitala mlađeg brata da napravi "par" naših fotografija! Ova mi se najviše svidela i moraću da je postavim na Instagram nekom prilikom, ali prvo ovde!

Još jedna moja fotografija! Sutra ću vam pored toga kako sam se našminkala pokazati i koji outfit sam izabrala! Novu smo slavili u kućnoj varijanti, pa je i kombinacija prilagođena tome.

Ovo je trenutno naša postavka pre početka filma Nova godina u Njujorku. Dečko je spremio toplu čokoladu, ja sam postavila svetla, tu su i vina, sveće i film može da počne! Vidimo se sledeće godine, tj. sutra! Srećna 2018. godina svima!

No comments :

Post a Comment